שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
שקדי עגל במרינדה על האש PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר



רכיבים:

 

1 ק"ג שקדי עגל (בערך 20 יחידות)

3 כפות שמן זית

½ לימון מגורד בפומפיה

½ כף פפריקה מתוקה

¼ כפית אגוז מוסקט, טחון

1 כפית כמון

½ כפית גרגירי חרדל

2 כפות תרכיז רימונים

 

אופן ההכנה:

 

1.  מערבבים בקערה את הרכיבים (למעט שקדי העגל).

2.  משרים את שקדי העגל במרינדה במשך 24 שעות לפחות.

3. משפדים וצולים במשך שקה על כל צד.

 



חפשו מתכון נוסף: