שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
כיסוני גבינה ברוטב עגבניות PDF הדפסה דוא
מתכונים - חלבי



רכיבים:


לכיסונים:


¼1 כוסות קמח

½1 כוסות חלב

2 כפות שמן

3 ביצים

קןרט מלח

 

מלית גבינה:


¼ ק"ג בולגרית או פטה מפוררת

100 גר' פרומעז

1 כף גדושה שמיר קצוץ

2 יוגורט

5 ביצים

מלח ופלפל


רוטב עגבניות:


קופסת שימורי עגבניות + מיץ

חופן עלי סלרי

¼ כוס שמן זית

מלח, פלפל וכפית פפריקה. (אפשר להוסיף בצל קצוץ, טרי או מטוגן)

 

אופן ההכנה:


הכיסונים:

 

1. לערבל את כל הרכיבים, עד לקבלת בצק גמיש.

2. בעזרת כוס עגולה חורצים עיגולים.

3. מערבבים יחד את רכיבי המלית.

4. לוקחים כפית מלאה במלית הגבינה ומניחים במרכז כל עיגול. סוגרים את קצוות העיגול עד ליצירת כיסונים.

5. מטגנים מעט כל כיסון עד שנהייה זהוב.

 

 

רוטב העגבניות:

 

1. לסיר קטן מכניסים את כל הרכיבים ומבשלים תוך כדי ערבוב מתמיד על להבה נמוכה במשך 10 דקות.

 

הרכבת המנה:

 

1. מסדרים בתבנית את הכיסונים, יוצקים מעל את רוטב העגבניות ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה בינונית (180 מעלות).

2. אופים במשך 45 דקות.

 



חפשו מתכון נוסף: