שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
סינטה מגולגלת מרינדה PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר

רכיבים:


פרוסות סינטה דקות

3-4 פטריות קצוצות דק ומטוגנות כ -3 דקות בחמאה


למלית:

בצל ירוק - גבעולי בצל ירוק באורך הבשר


למרינדה:

½ כוס סילאן כוס יין אדום

¼  כוס רוטב סויה כף חומץ בלסאמי

3 שיני שום כתושות

100 גרם חמאה

½ כוס יין אדום


אופן ההכנה:


1. מניחים כל אחת מהמליות לרוחב הפרוסה, מגלגלים ונועצים קיסם לסגירה.

2. מערבבית בקערה את הסילאן, כוס היין האדום, החומץ ושיני השום ומערבבים היטב. משרים את הפרוסות במרינדה במשך 24 שעות.

3. ממיסים 100 גרם חמאה עם 1/2 כוס יין ועם המרינדה. מטגנים את הסינטה המגולגלת ברוטב שנוצר. מצמצמים את הרוטב על אש בינונית.



חפשו מתכון נוסף: