שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
סקלופיני ולימון PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר

הכמויות מיועדות להכנת 6 מנות.

 

רכיבים:

 


12 סקלופינות דקות של עגל חלב טרי – שייטל הוא הנתח הקלאסי

מעט שמן זית

מלח ופלפל שחור טחון טרי

60 גרם חמאה חתוכה לקוביות

3 כפות מיץ לימון סחוט טרי


אופן ההכנה:


1. מחממים מחבת סטייקים גדולה ומחורצת על הגז עד שהיא לוהטת, מתבלים את הסקלופינות מצד אחד ומשמנים קלות בשמן הזית.

2. צולים את הסקלופינות חצי דקה מכל צד על המחבת, בשלוש נגלות זריזות. בסיום הצליה זורקים את החמאה ומיץ הלימון אל תוך המחבת, מקרצפים מהר מהר וחזק, עד שכל החמאה נמסה ויוצקים על הבשר המוכן.



חפשו מתכון נוסף: