שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
קציצות תרד ומנגולד PDF הדפסה דוא
מתכונים - צמחוני

רכיבים:

 

 

2 חבילות עלי תרד שטופים

2 חבילות עלי מנגולד שטופים

1 בצל קצוץ

½ צרור פטרוזיליה

500 גרם חזה עוף טחון

½ כוס פירורי לחם

2 ביצים

מלח פלפל

שמן לטיגון

 


אופן ההכנה:

 


1.  חולטים את עלי התרד והמנגולד למשך חמש דקות, מוציאים מן המים הרותחים וסוחטים היטב.

2. כשהעלים מצטננים קוצצים דק, מוסיפים את יתר המצרכים ומערבבים לתערובת אחידה.

3.  יוצרים קציצות קטנות ומטגנים משני הצדדים בטיגון חצי עמוק.



חפשו מתכון נוסף: