שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
עוגת שוקולד ללא גלוטן PDF הדפסה דוא
מתכונים - מתכונים מיוחדים לחולי צליאק



רכיבים:

 

 

200 גר שוקולד מריר

200 גר חמאה

¾ כוס סוכר

5 ביצים

5 כפות קורנפלור או קמח תפוחי אדמה

1 כפית אבקת אפיה

 

 

אופן ההכנה:

 

 

1. ממיסים יחדיו את  החמאה, את השוקולד ואת הסוכר .

2. מוסיפים את הביצים (אחת,  אחת).  מוסיפים  את הקורנפלור ואת אבקת האפיה.

3. אופים  בתבנית מספר 20 (לקבלת גובה של 4-5 ס"מ או בתבנית קטנה יותר על מנת לקבל  עוגה גבוהה יותר) בטמפרטורה של 160 מעלות.

4. נועצים קיסם שיניים במרכז העוגה ומוציאים מהתנור רק לאחר שהקיסם יבש.  




חפשו מתכון נוסף: