מתכונים -
בשר
|
רכיבים:
1 עוף טרי צעיר, מחולק ל-4
3 כפות שמן זית
2 כפות דבש
3 כפות רוטב סויה
3 שיני שום כתושות דק
1 כף ג'ינג'ר טרי מגורר דק
אופן ההכנה:
1. מערבבים בקערית את כל החומרים למעט העוף.
2. שמים את חלקי העוף בכלי שטוח, מערבבים ומשפשפים היטב בתערובת ומניחים להם לעמוד כשעתיים-שלוש ( אפשר גם יותר).
3. מחממים מחבת ברזל כבדה ומורחים אותה במעט שמן זית.
4. כשהמחבת חמה, מניחים בה את חלקי העוף כשצד העור כלפי מטה. לאחר 3 דקות מנמיכים את הלהבה לגובה בינוני-נמוך.
|
|