מתכונים -
דגים ופירות ים
|
רכיבים:
מלח, פלפל
6 ענפי רוזמרין
2 שיני שום חתוכות לפרוסות
½ כוס שמן זית לתחמיץ
שמן זית לטיגון עמוק
3 קופסאות סרדינים
מיץ משלושה לימונים
5 פרוסות לימון
½ כוס קמח
אופן ההכנה:
הדגים:
1. טובלים את הדגים בקמח ומלח. מטגנים את הדגים במחבת רחבה בשמן זית עמוק.
2. מניחים על צלחת הגשה.
התחמיץ:
1. שופכים שמן זית לסיר. מוסיפים את הרוזמרין, השום, פרוסות הלימון, המלח והפלפל.
2. מטגנים קלות. מוסיפים את מיץ הלימון. מסירים מהאש ויוצקים ע"ג הדגים.
|
|