מתכונים -
עוגות
|

רכיבים:
2 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס סילאן
1 כפית שטוחה אבקת אפייה
½ כוס שמן
1 כוס קפה/תה לא ממותק, פושר
3 כוסות קמח
2 כפיות קינמון
¼ כוס סילאן
מעט שקדים קלופים, פרוסים
אופן ההכנה:
1. לחמם תנור מראש לחום בינוני 150 מעלות.
2. לקערת המערבל מכניסים את החומרים לפי הסדר הבא: ביצים, סוכר, סילאן, אבקת אפייה, שמן, קפה/תה, קמח, קינמון. ומערבלים היטב.
3. לאפות בין 35-40 דקות בתבנית משומנת ומקומחת היטב (בסיר פלא או שתי תבניות אינגליש).
4. להוציא מהתבנית, למרוח מעל מעט סילאן ולפזר שקדים קלופים פרוסים.
|
|