מתכונים -
קפה
|
הכמויות מיועדות להכנת 9 מנות.
רכיבים:
1 כוס אבקה להכנת שוקו או אבקת קקאו
8 כוסות מים חמים
¾ כוס סירופ שוקולד
¼ כוס חמאת בוטנים
אופן ההכנה:
1. מניחים את תערובת הקקאו בסיר לבישול איטי.
2. מוסיפים בעדינות את המים החמים במידה.
3. מוסיפים את סירופ השוקולד.
4. מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך 3-4 שעות או על חום גבוה למשך שעה וחצי עד שעתיים.
5. ערבבו עם חמאת הבוטנים עד שהתערובת הופכת חלקה.
6. מוזגים את השוקו לספלים.
|
|