שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
שוקו וחמאת בוטנים PDF הדפסה דוא
מתכונים - קפה

הכמויות מיועדות להכנת 9 מנות.


רכיבים:

1 כוס אבקה להכנת שוקו או אבקת קקאו

8 כוסות מים חמים

¾  כוס סירופ שוקולד

¼ כוס חמאת בוטנים



אופן ההכנה:


1. מניחים את תערובת הקקאו בסיר לבישול איטי.

2. מוסיפים בעדינות את המים החמים במידה.

3. מוסיפים את סירופ השוקולד.

4. מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך 3-4 שעות או על חום גבוה למשך שעה וחצי עד שעתיים.

5. ערבבו עם חמאת הבוטנים עד שהתערובת הופכת חלקה.

6. מוזגים את השוקו לספלים.

 



חפשו מתכון נוסף: