שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
עוף המוליי PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר

רכיבים:

 

1 עוף מפורק

3 כפות שמן זית

1 בצל קצוץ דק

2 כפיות אבקת צ'ילי

1 כפית קינמון

2 צ'פוטלי (פלפלים קלויים)

1 כפית אבקת שום

3 כפיות חמאת בוטנים

30 גרם שוקולד מריר

1 קופסת עגבניות ופלפלים


אופן ההכנה:


1. מטגנים את הבצל בשמן הזית ומוסיפים את מרכיבי הרוטב. מוסיפים מעט מים במידת הצורך.

2. מבשלים במשך 10 דקות (הרוטב נהפך להראות כמעיין רוטב צ'ילי)ומורחים את הרוטב על העוף.

3. מכניסים לתנור לטמפרטורה של 180 מעלות במשך 40 דקות.



חפשו מתכון נוסף: