שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
עוף מטוגן בעשבי תיבול PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר

רכיבים:

 

1 עוף טרי וצעיר, מחולק ל-4

¼ כוס שמן זית

2 כפות עלי תימין טריים

2 כפות עלי רוזמרין טריים, קצוצים דק

8 עלי מרווה טריים קצוצים דק

1 כף קליפת לימון מגוררת

2 שיני שום כתושות דק

2 כפיות גרגירי כוסברה כתושים

2 כפיות פלפל שחור גרוס

1 כפית מלח גס


אופן ההכנה:


1. מערבבים בקערית את כל החומרים למעט העוף.

2. שמים את חלקי העוף בכלי שטוח, מערבבים ומשפשפים היטב בתערובת ומניחים להם לעמוד כשעתיים-שלוש (אפשר גם יותר).


3. מחממים מחבת ברזל כבדה ומורחים אותה במעט שמן זית.

4. כשהמחבת חמה, מניחים בה את חלקי העוף כשצד העור כלפי מטה. לאחר 3 דקות מנמיכים את הלהבה לגובה בינוני-נמוך.



חפשו מתכון נוסף: