מתכונים -
בשר
|
רכיבים:
1 עוף טרי וצעיר, מחולק ל-4
¼ כוס שמן זית
2 כפות עלי תימין טריים
2 כפות עלי רוזמרין טריים, קצוצים דק
8 עלי מרווה טריים קצוצים דק
1 כף קליפת לימון מגוררת
2 שיני שום כתושות דק
2 כפיות גרגירי כוסברה כתושים
2 כפיות פלפל שחור גרוס
1 כפית מלח גס
אופן ההכנה:
1. מערבבים בקערית את כל החומרים למעט העוף.
2. שמים את חלקי העוף בכלי שטוח, מערבבים ומשפשפים היטב בתערובת ומניחים להם לעמוד כשעתיים-שלוש (אפשר גם יותר).
3. מחממים מחבת ברזל כבדה ומורחים אותה במעט שמן זית.
4. כשהמחבת חמה, מניחים בה את חלקי העוף כשצד העור כלפי מטה. לאחר 3 דקות מנמיכים את הלהבה לגובה בינוני-נמוך.
|
|