מתכונים -
פסטה
|
רכיבים:
250 גרם קמח דורום, או קמח לבן
2 ביצים
1 כף שמן
2 כפות מים
½ כפית מלח
אופן ההכנה:
-
מכניסים את כל החומרים למעבד מזון ומפעילים עד שנוצר בצק אחיד.
-
מניחים את הבצק בתוך שקית ניילון ושומרים במקרר במשך שעה אחת.
-
מכינים עלים, רצוי עם מכונת פסטה וחותכים מהם עיגולים בקוטר של כוסית יין.
-
במרכז כל עיגול מניחים את המילוי, מורחים את שולי העיגול בחלבון של ביצה ומניחים מעל את העלה השני.
-
מהדקים באצבעות מסביב סביב.
|
|