מתכונים -
חלבי
|
המתכון הבא מוגש באהבה מהמטבח הפרטי של שפי השף.
קציצות תרד וגבינה בולגרית, פשוט מעדן טעים, קל מאוד להכנה ומזין.
רכיבים:
½ קילו עלי תרד טריים - שטופים, מיובשים וקצוצים גס 250 גרם גבינה בולגרית מעודנת 5%, מפוררת בידיים 1 כף קמח 3 ביצים ¼ – ½ כוס פירורי לחם מלח פלפל שחור גרוס קורט קינמון קורט פלפל אנגלי גרוס שמן קנולה לטיגון
אופן הכנה:
1. מערבבים היטב את כל החומרים בקערה, עד קבלת תערובת אחידה.
2. מחממים שמן במחבת, יוצרים קציצות מהתערובת ומטגנים עד הזהבה משני הצדדים
|
|