שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מכינים לימונים כבושים PDF הדפסה דוא
מתכונים - סלטים

רכיבים:

 

2 ק"ג לימונים ננסיים

4 כפות מלח

שמן קנולה

2 - 3 פלפלים חריפים (לא חובה)

מיץ מ - 6 לימונים

אופן ההכנה:

 

1. בעזרת מזלג מחוררים את הלימונים הננסיים על מנל שלא יתפוצצות בבישול.

2. מכניסים לסיר עם מים עד כיסוי, מרתיחים ומשאירים לעוד 3 דקות לאחר הרתיחה.

3. מכבים את האש, מקררים מעט וחותכים כל לימון לארבע (לא עד הסוף שישארו מחוברים בקצה).

4. שמים שכבה של לימונים, כף מלח, עוד שכבת לימונים, מלח וכך עד למילוי הצנצנת.

5.  ממלאים את הצנצנת במיץ הלימונים עד 1 ס"מ מהקצה, את שאר המקום שנשאר ממלאים בשמן רגיל.  במידה ורוצים, מוסיפים את הפלפלים החריפים וסוגרים.

6. מוכן אחרי כשלושה שבועות.

 

 



חפשו מתכון נוסף: