מתכונים -
קינוחים ומנות אחרונות
|
רכיבים:
1 ליטר חלב
2 כפיות סחלב טחון, או 2 כפות עמילן תירס
3-5 כפות סוכר
2 כפיות מי ורדים או מי הדרים להגשה:
קינמון טחון
קוקוס טחון
פיסטוקים קצוצים
אופן ההכנה:
1. מוזגים את מרבית החלב לסיר הבישול. (למעט ½ כוס חלב, אותה נצטרך בשלב 2). ומרתיחים. 2. מוסיפים לחלב הקר (ל ½ כוס החלב) את אבקת הסחלב או את עמילן התירס ומערבבים היטב. מוודאים שאין גושים. 3. מוסיפים את התערובת לחלב הרותח וממשיכים לבשל עוד כמה דקות, עד שמתקבל מרקם סמיך. 4. מוסיפים סוכר ומי ורדים או מי הדרים. 5. מגישים חם בספלים ומוסיפים קינמון, קוקוס ופיסטוקים.
|
|