שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מכינים פאי תפוחים PDF הדפסה דוא
מתכונים - עוגות

רכיבים:

 

לבצק:

 

¼2 כוסות קמח תופח

½ כוס סוכר

ביצה אחת

2 חלמונים

תמצית וניל

קליפת לימון

חמאה מומסת (100 גרם)


מלית התפוחים:


4 תפוחי עץ,  חתוכים לקוביות

אגוזים קצוצים

מקלות קינמון

סוכר ומיץ לימון לפי הטעם

קצת יין לבן

 

אופן ההכנה:

 

הבסיס:

 

1. לשים הכל עד שבצק נהיה אחיד,וגמיש.  (אם דביק,  להוסיף קמח).

2. מכניסים למקרר למשך ½ שעה.

3. מרדדים את הבצק בעזרת הידיים על תבנית פאי.  מידה ונשארים עודי בצק,  לשמור בצד.

 

המלית:

 

1. מבשלים את התפוחים עד שהם רכים.

2. מקררים קצת ומפזרים על הבצק באופן אחיד.

 

הרכבת הפאי:

 

1. מכינים ממה שנשאר מהבצק רצועות ושמים בצורת שתי וערב מעל העוגה. אפשר למרוח את זה בביצה כדי שישחים יפה בתנור

2. אופים בחום בינוני (180 מעלות) עד שצבע הפאי זהוב- חום.



חפשו מתכון נוסף: