שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מכינים פונדו PDF הדפסה דוא
מתכונים - קינוחים ומנות אחרונות



פונדו שוקולד.

 

רכיבים:

 

200 גרם שוקולד מריר

1 מכל שמנת מתוקה

2 כפות סוכר

½ כפית תמצית וניל

אופן ההכנה:

 

1) מניחים את כל החומרים בכלי פונדו השוקולד ומחממים על אש קטנה תוך בחישה דחופה עד שהשוקולד נמס לחלוטין. (היזהרו מלחמם את השוקולד יתר על המידה ובעוצמה גבוהה מכיוון שהדבר יביא לשריפתו).

2) טובלים את הכיבוד (פירות, מרשמלו, עוגיות וכו') בפונדו שוקולד ומלקקים את האצבעות!



חפשו מתכון נוסף: