שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מכינים פסטה ברוטב עגבניות PDF הדפסה דוא
מתכונים - פסטה



רכיבים:

 

1 חב' פסטה

1 ק"ג עגבניות בשלות חתוכות גס

1-2 בצלים, קצוצים גס

1-2 גזרים, קצוצים גס

1 גבעולי סלרי + ½ ראש סלרי, קצוצים גס

צרור עשבי תיבול

3 שיני שום, חצויות

מלח ופלפל שחור, טחון טרי


אופן ההכנה:


1. מניחים את כל החומרים בסיר גדול עם תחתית עבה ומבשלים כחצי שעה מעל להבה בינונית עם מכסה.

2. מנמיכים את הלהבה, מכסים חלקית לאידוי הנוזלים ומבשלים עוד שעה-שעה וחצי

3. מעבירים לבלנדר/מג'ימיקס וטוחנים לתערובת חלקה. מסננים כדי להיפטר מגרעינים וקליפות.

4.   הסבר אודות הכנת הפסטה



חפשו מתכון נוסף: