מתכונים -
סלטים
|
סלט גזר ופקאן סיני.
רכיבים:
5-6 גזרים, מגוררים גס
צרור עירית, קצוצה דק
100 גר' פקאן סיני, מרוסק גס (פקאן מקורמל ומתוק)
לרוטב:
½ כוס שמן קנולה (אפשר פחות) ¼ כוס חומץ הדרים ¾ כפית מלח 2 כפות סוכר חום 1 שן שום גדולה כתושה
אופן ההכנה:
1. את רכיבי הרוטב מכניסים לצנצנת קטנה, סוגרים בעזרת המכסה ומנערים היטב.
2. מעבירים לקערת הסלט את הגזרים המגוררים, את העירים ואת הפקאן. יוצקים מעל מהרוטב ומערבבים.
|
|