קדאיף עם מוס שמנת
רכיבים:
תבנית בגודל 40X 20
למוס:
2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה
1 חבילת אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
לאיטריות:
200 גרם מרגרינה או חמאה
1 כוס סוכר (200 גרם)
1 חבילת איטריות קדאיף דקיקות או איטריות מרק דקיקות (400 גרם)
3-4 טיפות מי -זאהר (מי הדרים) (לא חובה)
אופן ההכנה:
המוס:
1. יוצקים את כל המרכיבים לקערת המיקסר ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
האיטריות:
1. ממיסים את המרגרינה / חמאה והסוכר במחבת. מוסיפים את האיטריות ומטגנים עד שצבען הופך לזהוב כהה.
2. מוסיפים את טיפות מי הזאהר לפי הטעם.
3. משטחים מייד כשלושה רבעים מכמות האיטריות בתבנית ומצננים. הרכבה:
4. מורחים את המוס על האיטריות ומפזרים מעליו את שארית האיטריות.
5. מניחים במקרר למשך שעתיים לפחות לצורך התייצבות.
|