שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מכינים קדאיף PDF הדפסה דוא
מתכונים - קינוחים ומנות אחרונות

קדאיף עם מוס שמנת


רכיבים:

 

תבנית בגודל 40X 20


למוס:


2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה

1 חבילת אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)


לאיטריות:


200 גרם מרגרינה או חמאה

1 כוס סוכר (200 גרם)

1 חבילת איטריות קדאיף דקיקות או איטריות מרק דקיקות (400 גרם)

3-4 טיפות מי -זאהר (מי הדרים) (לא חובה)


אופן ההכנה:


המוס:


1. יוצקים את כל המרכיבים לקערת המיקסר ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.


האיטריות:


1. ממיסים את המרגרינה / חמאה והסוכר במחבת. מוסיפים את האיטריות ומטגנים עד שצבען הופך לזהוב כהה.

2. מוסיפים את טיפות מי הזאהר לפי הטעם.

3. משטחים מייד כשלושה רבעים מכמות האיטריות בתבנית ומצננים. הרכבה:

4. מורחים את המוס על האיטריות ומפזרים מעליו את שארית האיטריות.

5. מניחים במקרר למשך שעתיים לפחות לצורך התייצבות.



חפשו מתכון נוסף: