שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מכינים קרם פטיסייר PDF הדפסה דוא
מתכונים - רטבים

רכיבים:

 

2 כוסות חלב

1 כפית תמצית וניל

¾ כוס סוכר

4 חלמונים

5 כפות קורנפלור

 

אופן ההכנה:

 

1. מרתיחים את החלב יחד עם תמצית הווניל (אפשר להשתמש במקום תמצית הווניל, במקל וניל חצוי שגירדו את תכולתו לתוך החלב).

2. מקציפים בקערה את החלמונים עם הסוכר עד לקבלת קציפה בהירה. מוסיפים את הקורנפלור וממשיכים להקציף עוד דקה.

3. יוצקים 2 כפות מהחלב החם לתערובת הביצים ומערבבים מיד (השוואת טמפרטורות). חוזרים על הפעולה מספר פעמים.

4. יוצקים את תערובת הביצים שעורבבה עם חלק מתערובת החלב לתוך סיר החלב, ומבשלים על אש קטנה תוך כדי ערבוב, עד לקבלת תערובת סמיכה.

5. מצננים.



חפשו מתכון נוסף: