מתכונים -
קפה
|
רכיבים:
100 גרם שוקולד מריר 2 כפיות דבש 1 כפות סוכר 1 כפית תמצית וניל 20 גרם חמאה ¼ כוס שמנת מתוקה ½ כוס חלב 3 כפיות אמרטו 1 כף קוניאק
אופן הכנה:
1. מחממים ( לא מרתיחים) בסיר על אש נמוכה את כל המרכיבים למעט האמרטו, הקוניאק והשוקולד ומערבבים עד שנוצר מרקם אחיד.
2. כאשר התערובת מתחילה לבעבע, שוברים לקוביות קטנות את השוקולד הישר לתוך הסיר וממשיכים לערבב עד שהשוקולד נמס כולו לתוך התערובת.
3. מוסיפים את האמרטו והקוניאק ובוחשים עד לקבלת מרקם סמיך.
4. מסירים מהאש
|
|