שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מכינים שוקולד לבן PDF הדפסה דוא
מתכונים - קינוחים ומנות אחרונות

רכיבים:

 

¼ כוס חמאת קקאו

1 כפית תמצית וניל

½ כפית אבקת חלב סויה

⅓ כוס אבקת סוכר

קורט מלח


אופן ההכנה:

 

1.  ממיסים במיקרוגל את חמאת הקקאו.

2. מוסיפים לחמאה המומסת את הסוכר, אבקת חלב הסויה, המלח ותמצית הוניל.  מערבבים היטב לתערובת אחידה, צהבהבה.

3. יוצקים את התערובת לתוך תבניות שוקולד. נוגעים בעדינות בתערובת (על מנת להוציא את בועות האוויר).

4. מכניסים למקרר למשך 4 שעות.



חפשו מתכון נוסף: