שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
קבבוני טלה עם רוטב חציל PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר

רכיבים:

 

1 ק"ג בשר כבש טחון

200 גר' בצל לבן קצוץ דק,  מטוגן

35 גר' פטרוזיליה

35 גר' כוסברה

15 גר' נענע

20 גר' צנוברים

1 כף הל טחון

3 כפות כמון

1 כף בהרט

1 כפית פפריקה חריפה

1 כף מלח

1 כף פלפל שחור טחון

 

לקרם חציל:


500 גר' חציל קלוי מקולף

10 גר' נענע

25 גר' פטרוזיליה

150 מ"ל שמנת

50 מ"ל שמן

2 כפות סוכר

1 כפית מלח

1 כפית פלפל


אופן ההכנה:


1. מערבבים את כל המרכיבים לתערובת אחידה.

2. יוצרים את קציצות הקבב וצולים על הגריל למידת עשייה רצויה.


קרם החציל:


1. מערבבים את כל מצרכי הקרם במעבד מזון והקרם המוכן.

2. יוצקים את רוטב החציל על הקבב ומגישים.



חפשו מתכון נוסף: