שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מכינים שמנת פטריות PDF הדפסה דוא
מתכונים - רטבים

רכיבים:

 

1 חב' פטריות, טריות

1 כוס עירית, קצוצה

1 כוס אגוזי פקאן,  קצוצים

3 קוביות תיבולית בטעם פטריות

½1 - 2 מיכלי שמנת מתוקה

¾ כוס גבינת פרמז'ן, מגוררת

אופן ההכנה:

 

1. מטגנים את הפטריות ומוסיפים את 3 התיבוליות. מוסיפים את השמנת. מרתיחים.

2. מוסיפים את האגוזים והעירית. נותנים לזה להתבשל לעוד כמה דקות. (הרוטב במקורו בנוי לפסטה.  בשלב זה יוצקים אותו על הפסטה).

3. מעבירים לתבנית פיירקס, מפזרים מעל את גבינת הפרמזן ומכניסים לתנור לכמה דקות.



חפשו מתכון נוסף: