שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
מתכון לרוסטביף PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר

 

הכמויות מיועדות להכנת 8 מנות.

 

רכיבים:

 

נתח אנטריקוט במשקל של 2 ק"ג



לתיבול:


½1 כפות חרדל דיז'ון,  גרגרים
½1 כפות חרדל דיז'ון,  חלק
4 שיני שום כתוש
1 כף שטוחה פלפל שחור גרוס
תערובת עשבי תיבול יבשים
5 כפות שמן זית


אופן ההכנה:


1. מברישים את נתח הבשר בשני החרדלים, מוסיפים את השום הפלפל ועשבי התיבול ומשהים בצד במשך שעה.

2. מטפטפים את שמן הזית. מכניסים  לתנור חם ( 240 מעלות)  על רשת למשך 15 דקות.

3. מנמיכים את חום התנור ל-180 מעלות לעוד 30 דקות עד דרגת ההכנה הרצויה.

4.  מוציאים מהתנור, ממתינים 10 דקות.  פורסים ומגישים.




חפשו מתכון נוסף: