מתכונים -
בשר
|
הכמויות מיועדות להכנת 8 מנות.
רכיבים:
נתח אנטריקוט במשקל של 2 ק"ג
לתיבול:
½1 כפות חרדל דיז'ון, גרגרים ½1 כפות חרדל דיז'ון, חלק 4 שיני שום כתוש 1 כף שטוחה פלפל שחור גרוס תערובת עשבי תיבול יבשים 5 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
1. מברישים את נתח הבשר בשני החרדלים, מוסיפים את השום הפלפל ועשבי התיבול ומשהים בצד במשך שעה.
2. מטפטפים את שמן הזית. מכניסים לתנור חם ( 240 מעלות) על רשת למשך 15 דקות.
3. מנמיכים את חום התנור ל-180 מעלות לעוד 30 דקות עד דרגת ההכנה הרצויה.
4. מוציאים מהתנור, ממתינים 10 דקות. פורסים ומגישים.
|
|