רכיבים:
1 חבילת ביסקוויטים, פתיבר
50 גרם חמאה, מומסת
6 ביצים
1 כוס סוכר (½ כוס סוכר להקצפה + ½ כוס סוכר לתערובת הגבינה)
750 גרם גבינה לבנה 5%
½ חבילת פודינג אינסטנט וניל
1 גביע אשל
1 כף קורנפלור
אופן ההכנה:
1. מרסקים את הפתיבר ומוסיפים את החמאה המומסת.
2. משטחים את התערובת בתבנית אפיה עגולה (בקוטר 26) ומכניסים למקרר.
3. מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה ½ כוס סוכר.
4. בקערה נפרדת, מערבבים היטב את הגבינה, האשל, החלמונים, אינסטנט הוניל, הקורנפלור ו - ½ כוס סוכר ומוסיפים את החלבונים המוקצפים. מערבבים בעדינות.
5. מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 160 מעלות, למשך שעה.
6. מצננים ומכניסים למקרר.
|