שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
מתכון לרוטב פיצה PDF הדפסה דוא
מתכונים - רטבים



רכיבים:

 

3 בצלים, קצוצים דק

1 כפית שום

¼ כוס יין לבן

1 קופסת עגבניות מרוסקות

מלח, פלפל

2 כפות סוכר חום

½ צרור בזיליקום, טרי, קצוץ

50 גרם חמאה

 

אופן ההכנה:


1. בסיר מטגנים את הבצלים ואת השום.

2. מוסיפים את היין הלבן ומצמצמים את הנוזלים.

3. מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומבשלים במשך 10 דקות.

4. מתבלים במלח ובפלפל, מוסיפים את הסוכר, את הבזיליקום הקצוץ ואת החמאה ומבשלים עוד 10 דקות.




חפשו מתכון נוסף: