שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מכינים קניידלך PDF הדפסה דוא
מתכונים - מאכלים לפסח

רכיבים:

 

2 כוסות מים
2 כוסות קמח מצה
4 ביצים
1 כפית מלח
1 כפית שטוחה סוכר
1 כפית אבקת מרק עוף
2 כפות שמן (אפשר בלי)

 

אופן ההכנה:

 

1. מערבבים את כל המצרכים לתערובת אחידה ומשהים בצד במשך  10 דקות.
2. מרתיחים מים עם כפית מלח, יוצרים כדורים קטנים בידיים רטובות ומחליקים למים הרותחים.
3. מביאים לרתיחה נוספת מוסיפים ½ כוס מי ברז ומבשלים 20 דקות לאחר הרתיחה.



חפשו מתכון נוסף: