שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מכינים לחמניות לפסח PDF הדפסה דוא
מתכונים - מאכלים לפסח

רכיבים:

 

½ כוס שמן זית
1 כוס מים 
1כפית מלח
כוס קמח מצה
5 ביצים


אופן ההכנה:


1. מרתיחים בסיר בינוני את המים,  השמן והמלח.
2. מוסיפים את קמח המצה ומערבבים, עד לקבלת בצק.
3. מוסיפים תוך כדי ערבוב את הביצים אחת אחרי השניה וממשיכים לערבב.
4. מניחים נייר אפייה על בי התבנית ומניחים מעליו כדורי בצק.
5. אופים בחום בינוני (180 מעלות) במשך 20 דקות,   עד שהלחמניות מקבלות גוון זהוב.



חפשו מתכון נוסף: