שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
מתכון ללחמניות לפסח PDF הדפסה דוא
מתכונים - מאכלים לפסח

רכיבים:

 

2 כוסות קמח מצה

5 ביצים

½ כוס שמן

2 כוסות מים רותחים

מלח

אופן ההכנה:

 

1. מוסיפים לקערה עמוקה את קמח המצה, השמן, המלח והמים ומערבבים היטב. מצננים.

2. מוסיפים את הביצים ומערבבים, עד שמתקבלת עיסה אחידה.

3. מרטיבים את כפות הידיים וצרים כדורים אובליים.

4. מניחים על גבי תבנית מרופדת ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות במשך 20-25 דקות.



חפשו מתכון נוסף: