שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
מתכון לשישליק PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר

 

 


רכיבים:

 

שישליק פרגיות, חתוך לקוביות בגודל 3X3 ס"מ

 

 

למרינדה:

 

¼ כוס שמן זית
¼ כוס שמן סויה
½ כוס סויה
כף פפריקה מתוקה
4 ענפי טימין טרי
12 טיפות טבסקו
1 כפית שום כתוש

 

 

אופן ההכנה:

 

1. מערבבים את שמן הזית, שמן הסויה, הפפריקה, הטימין, הטבסקו והשום. מניחים את חתיכות השישליק ויוצקים מעליהן את התערובת.

2. משהים ל- 12 שעות במקרר.

3. משפדים את השישליק על שיפודים וצולים.

 



חפשו מתכון נוסף: