שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מבשלים אוסובוקו PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר

רכיבים:

 

4-6 חתיכות אוסובוקו עגל
2 כפות שמן זית
½ כוס קמח מתובל
2 כפות חמאה
1 בצל, קצוץ
2 שיני שום, קצוצות
2 גזרים, קצוצים
3 מקלות סלרי, קצוצים

2 קופסאות עגבניות שלמות, 400 גרם כ"א
2 עלי דפנה
3 כוסות ציר בקר

 

לרוטב:


2 שיני שום, קצוצות דק
¼ צרור פטרוזיליה, קצוצה דק
מיץ מלימון אחד וקליפתו

 

אופן ההכנה:

1. מחממים את השמן בסיר עמוק וכבד.

2. טובלים את חתיכות אוסובוקו העגל בקמח המתובל משני הצדדים.

3. מטגנים בשמן, מוציאים ומניחים על גבי נייר סופג.

4. מחממים את החמאה בסיר, מוסיפים את הבצל, השום, הגזר והסלרי ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים הבשר לסיר.

5. מוסיפים את רסקי העגבניות, עלי הדפנה,  ציר הבקר ומביאים לרתיחה.  ממשיכים לבשל  במשך ½1 שעות עד שהרוטב סמיך.

6. מוסיפים את השום, הפטרוזיליה הקצוצה,גרידת הלימון ומיץ הלימון ומערבבים.

 

 




חפשו מתכון נוסף: