שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
מרינדה לסטייק עוף PDF הדפסה דוא
מתכונים - רטבים

רכיבים:

 

1 בצל
1 חבילת כוסברה
½ חבילת פטרוזליה
2 כפות כמון
מלח גס
פלפל גרוס גס
2 כפות שמן זית

 

אופן ההכנה:

 

1. קוצצים את הבצל לחצי ואת חצי הבצל לסטריפים.

2. קוצצים את הכוסברה והפטרוזיליה גס, מוסיפים 2 כפות כמון, מלח גס ופלפל גרוס.

3. מוסיפים את שמן הזית ומערבבים היטב.

4. מוסיפים את סטייק העוף למרינדה,  מכסים את הסטייק כך שהמרינדה תכסה אותו ומשהים במשך שעה לפחות.



חפשו מתכון נוסף: