מתכונים -
מזון לתינוקות
|
רכיבים:
1 פילה דג סול, קפוא
2 כפיות חמאה
1 בטטה קטנה, קלופה וחצויה לרבעים
1 כף מיץ מלימון טרי
אופן ההכנה:
1. ממיסים מעט חמאה במחבת קטנה ומבשלים (תוך כדי טיגון קל) את פילה הדג.
2. הופכים את הדג לצידו השני ויוצקים עליו את מיץ הלימון. ממשיכים בבישול, עד שהדג מוכן.
3. מבשלים במשך עשר דקות את הבטטה במים, עד שהיא מתרככת.
4. מכניסים את הבטטה ואת הדג למעבד מזון, מוסיפים את יתרת החמאה ומעבדים עד לקבלת מחית אחידה.
|
|