שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
פולנטה ורסק עגבניות (8-9 חודשים) PDF הדפסה דוא
מתכונים - מזון לתינוקות

רכיבים:

 

1 כוס פולנטה

2 עגבניות גדולות, שטופות

2 כוסות מים

1 כף גדושה של חמאה

1 כף שמן זית

אופן ההכנה:

 

1. מרתיחים את שתי כוסות בסיר.  לאחר הרתיחה, מוסיפים לסיר את הפולנטה (תוך כדי בחישה מתמדת).

2. מוסיפים את החמאה ומבשלים על להבה נמוכה במשך רבע שעה.  (מידי פעם מ ערבבים).

3. חולטים את העגבניות במים רותחים,  קולפים אותן ומרסקים בפומפיה.

4. מוסיפים לרסק העגבניות את שמן הזית ומערבבים היטב.

5. מגישים את הפולנטה ועליה יוצקים מרוטב העגבניות.

 

 



חפשו מתכון נוסף: