מתכונים -
מזון לתינוקות
|
רכיבים:
1 כוס פולנטה
2 עגבניות גדולות, שטופות
2 כוסות מים
1 כף גדושה של חמאה
1 כף שמן זית
אופן ההכנה:
1. מרתיחים את שתי כוסות בסיר. לאחר הרתיחה, מוסיפים לסיר את הפולנטה (תוך כדי בחישה מתמדת).
2. מוסיפים את החמאה ומבשלים על להבה נמוכה במשך רבע שעה. (מידי פעם מ ערבבים).
3. חולטים את העגבניות במים רותחים, קולפים אותן ומרסקים בפומפיה.
4. מוסיפים לרסק העגבניות את שמן הזית ומערבבים היטב.
5. מגישים את הפולנטה ועליה יוצקים מרוטב העגבניות.
|
|