שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
בשר אסדו מתכונים PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר

אסאדו עם ערמונים.

 

רכיבים:

 

1 ק"ג אסאדו, חתוך למנות

4 שיני שום, קלופות

1 חבילת ערמונים מוכנים לאכילה

1 בצל גדול, קצוץ דק

2 כוסות מים

מלח ופלפל שחור

שמן זית

 

אופן ההכנה:

 

1.  בסיר הבישול מטגנים בצל עם שמן זית עד להשחמה.

2. מוסיפים את נתחי האסאדו וממשיכים בטיגון לעוד 3 דקות,  עד שהאסדו משנה את גווניו מכל הצדדים.

3. מוסיפים 2 כוסות מים ולהוסיף מלח ופלפל שחור לפי הטעם.

4. כשהמים רותחים, מנמיכים הלהבה לנמוכה ומבשלים במשך שלוש שעות.

5. 10 דקות לפני סוף הבישול להוסיף את השום עם הערמונים ולהגיש.



חפשו מתכון נוסף: