מתכונים -
דגים ופירות ים
|
רכיבים:
4-5 פלפלים אדומים יבשים חריפים
פרוסות של דג לוקוס (לפי מספר הסועדים)
צרור כוסברה קצוצה
4-5 שיני שום גדולות, מקולפות וחצויות
פפריקה אדומה
¾ כוס שמן
¼ כפית כמון
מלח
¼ כפית כורכום
אופן ההכנה:
1. להניח בסיר עם מעט שמן: א. שכבה ראשונה: להניח שכבה של הפלפלים האדומים החריפים. ב. שכבה שניה: להניח את פרוסות הדג. ג. שכבה שלישית: לפזר מעל: כוסברה, שיני שום, ותבלינים. לכסות במים עד גובה הדג.
2. להרתיח על אש גדולה, עם ההרתחה, יש להנמיך הלהבה ולפתוח מעט מהסיר.
3. להשאיר על להבה נמוכה במשך 45-60 שקות.
|
|