350 גרם בשר בקר לצלי, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
2 כפות קמח, מנופה
3 כפיות שמן
1 בצל, קצוץ דק
1 סלסלת פטריות שמפניון, פרוסות
3 כפות רסק עגבניות
1 כף רוטב וורצ`סטר
1 כפית מיץ לימון
1 יוגורט סויה
מלח
פלפל טחון טרי
לקישוט:
2 כפות פטרוזליה, קצוצה
אופן ההכנה:
1. מכניסים את הבשר והקמח לשקית קוקי, סוגרים היטב ומנערים להיטב, עד שהבשר מצופה לחלוטין.
2. במחבת טפלון גדולה, מחממים 2 כפיות שמן. מוסיפים את הבצל ומטגנים במשך 5 דקות. מוסיפים את הפטריות ומבשלים במשך 5 דקות נוספות. (לאחר הטיגון, מוציאים מהשמן לצלחת עם נייר סופג).
3. מחממים שוב את המחבת עם כפית שמן ומוסיפים את הבשר. סוגרים את הבשר ומוסיפים את רסק העגבניות, רוטב הוורצ`סטר ומיץ הלימון.
4. מחזירים את הבצל והפטריות ומבשלים כ- 5 דקות נוספות.
5. מוסיפים את היוגורט ומביאים לרתיחה.
6. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
7. מעבירים לצלחת הגשה ומקשטים בפטרוזיליה הקצוצה.