שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
קובה סולת PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר

הכמויות מיועדות להכנת 30 יחידות.

 

רכיבים:


1 שקית סולת

1 בצל בינוני

שמן לטיגון

שום כתוש

1 ק"ג בשר טחון

פטרוזיליה קצוצה

1 קופסת שימורי עגבניות מרוסקות

1 כף רסק עגבניות

מלח ופלפל


אופן ההכנה:

 

1. בקערה מערבבים את הסולת עם מלח. יוצקים מים פושרים באיטיות, עד לקבלת בצק רך. מוסיפים עוד חצי כוס מים, מערבבים ומשהים בצד.

2. במחבת בינונית מטגנים את הבצל במעט שמן, מוסיפים שום כתוש לפי הטעם. מוסיפים את הבשר, מתבלים במלח, פלפל ופטרוזיליה. מטגנים עד שהבשר מאבד את צבעו האדום.

3. לסיר עמוק ורחב מכניסים את העגבניות המרוסקות,את רסק העגבניות, מעט מלח ופלפל. מבשלים כ-5 דקות ומוסיפים מים רותחים עד חצי גובה הסיר. 4. מרטיבים את הידיים ויוצרים מבצק הסולת מעין קציצה. משטחים את הקציצה על כף היד למעין עוגייה לא דקה.

5. מניחים במרכז כדור מהמילוי וסוגרים בעדינות לכדור. מניחים את הכדורים בסיר עם הרוטב. מכסים ומבשלים במשך 45 דקות על להבה נמוכה.



חפשו מתכון נוסף: