שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
קציצות בכמון PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר

רכיבים:

 

600 גרם בשר בקר טחון טרי

2 כפות פטרוזיליה טרייה קצוצה

½ בצל סגול, קלוף ומגורר

1 כפית כמון

1 כף פירורי לחם

1 חלמון

מלח

פלפל שחור


אופן ההכנה:


1. מערבבים את כל המרכיבים בקערה. צרים קציצות בקוטר 3-4 ס"מ ומניחים על צלחת או מגש. מכסים ומאחסנים במקרר במקרר עד לצלייה.

2. מחממים גריל פחמים.

3. מניחים את הקציצות על האזור החם ביותר בגריל וצולים 3 דקות מכל צד, עד שהן מזהיבות. מעבירים לאיזור פחות חם של הגריל ל-6-10 דקות נוספות (תלוי בגודל הקציצה). מסירים מהגריל ומגישים.



חפשו מתכון נוסף: