מתכונים -
בשר
|
רכיבים:
600 גרם בשר בקר טחון טרי
2 כפות פטרוזיליה טרייה קצוצה
½ בצל סגול, קלוף ומגורר
1 כפית כמון
1 כף פירורי לחם
1 חלמון
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל המרכיבים בקערה. צרים קציצות בקוטר 3-4 ס"מ ומניחים על צלחת או מגש. מכסים ומאחסנים במקרר במקרר עד לצלייה.
2. מחממים גריל פחמים.
3. מניחים את הקציצות על האזור החם ביותר בגריל וצולים 3 דקות מכל צד, עד שהן מזהיבות. מעבירים לאיזור פחות חם של הגריל ל-6-10 דקות נוספות (תלוי בגודל הקציצה). מסירים מהגריל ומגישים.
|
|