מתכונים -
בשר
|
רכיבים:
½ ק"ג בשר הודו טחון
2 שיני שום כתושות
2 כפות עלי פטרוזיליה ושמיר קצוצים
1 ביצה
4-3 כפות פירורי לחם (עדיף מבייגלך עם שומשום מרוסקים)
1 כף אבקת מרק עוף
2 כפות קטשופ או עגבנייה מרוסקת
מלח ופלפל שחור גרוס גס
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
1. מערבבים יחד את כל מרכיבי הקציצות עם שתי כפות מים. משהים כ-10 דקות.
2. מחממים מחבת כבדה עם מעט שמן ומנמיכים את האש לבינונית.
3. בידיים רטובות יוצרים קציצות עגולות או מוארכות ומטגנים משני הצדדים רק עד שהפנים מוכן, מבלי לייבש.
|
|