שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
קציצות סילאן ברוטב PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר

רכיבים:

 

קילו וקצת של בשר צוואר מעורבב עם שאריות סינטה

3 כפות גדושות סילאן

1 כף חרדל דיז''ון עם גרגירים

צרור נענע קצוצה

150 גרם אגוזי קשיו טחונים (לא לאבקה)

1 כף גדושה של פרוסות שום ביין לבן (יש להשרות את פרוסות השום ביין כ 24 שעות)

מעט מלח

מעט מיץ לימון


לרוטב:


1 כוס ציר עוף (או מים רותחים עם אבקת מרק עקוף)

מעט שום

מעט חרדל

1 כוס יין לבן

מעט סילאן

מעט רוטב סויה

מלח, פלפל


אופן ההכנה:


1. לקערה גדולה מכניסים את חומרי הקציצות, מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.

2. יוצרים בעזרת הידיים קציצות ומטגנים בשמן חם.

3. למחבת בינונית חמה מוסיפים את מרכיבי הרוטב ומבשלים על להבה בינונית במשך 7-9 דקות או עד שהרוטב מתחיל לבעבע.

4. יוצקים את הרוטב על קציצות הסילאן. מומלץ לאכול חם.



חפשו מתכון נוסף: