מתכונים -
מאכלים לפסח
|
רכיבים:
1 קישוא בינוני, מרוסק גס
1 גזר בינוני, מרוסק גס
1 תפוח אדמה בינוני, מרוסק גס
1 בצל בינוני, מרוסק גס
½ כוס אגוזי פקאן, קצוצים גס
½ כוס עלי נענע טריים, קצוצים
3 ביצים
¾ כוס קמח מצות
¼ כוס קמח תפוחי אדמה
קורט פלפל שחור
קורט אגוז מוסקט
3 כפות אבקת מרק פטריות
שמן/מרגרינה, לטיגון
אופן ההכנה:
1. בקערה בינונית מערבבים לעיסה אחידה את כלל הרכיבים ומשהים בצד במשך 10 דקות (על מנת למזג את הטעמים).
2. מחממים את מהמחבת, מוסיפים את השמן/מרגרינה.
3. בעזרת הידיים צרים לביבות בקוטר של 5 ס"מ ומטגנים משני הצדדים עד שהלביבה נהיית זהובה.
4. סופגים את עודפי השמן על גבי נייר סופג.
|
|