שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
קציצות עגל PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר



רכיבים:

 

קילו עגל חלב - (סינטה או שייטל) טחון גס

1 כפית קימל - גרעינים כתושים

3 שום (שיניים) - כתושות

2 כפות פטרוזיליה - קצוצה

2 כפות פירורי לחם

2 כפות שמן זית

מלח

פלפל


אופן ההכנה:


1. מערבבים את כל המרכיבים. לשים היטב כחמש דקות.

2. צרים קציצות בינוניות ושטוחות ומניחים אותן על מגש משומן קלות בשמן זית.

3. מכסים בניילון נצמד ומצננים במקרר לשעה לפחות.

4. צולים על אש פתוחה, ארבע דקות מכל צד.



חפשו מתכון נוסף: