שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
שוק טלה בתנור PDF הדפסה דוא
מתכונים - מאכלים לפסח

רכיבים:

 

½1 ק"ג שוק טלה

½ ק"ג תפוחי אדמה, קלופים ופרוסים לפרוסות דקות (לא דקות מידי)

1 כף פפריקה מתוקה

1 כף אבקת מרק עוף

4 שיני שום, כתושות

שמן זית

מלח, פלפל שחור, טרי וגרוס

אופן ההכנה:

 

1. מחממים את תנור האפייה לחום בינוני ( 180º)

2. מרפדים בנייר אפיה את התבנית ומסדרים יפה את פרוסות תפוחי האדמה.  מתבלים במעט שום כתוש, מלח, פפריקה, פלפל ושמן זית.

3. על משטח עבודה נפרד, מושחים היטב את שוק הטלה בשמן הזית ומתבלים בשום הכתוש, במלח, פפריקה, פלפל.

4. מניחים את השוק על גבי פרוסות תפוחי האדמה. ואופים במשך כשעתיים. (יש להפוך את שוק הטלה מפעם לפעם).

 



חפשו מתכון נוסף: