שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
קישואים ממולאים PDF הדפסה דוא
מתכונים - מאכלים לפסח



רכיבים:

 

12 קישואים בינוניים

 

המלית:

 

¼ ק"ג בשר בקר טחון

½ ק"ג אורז, שטוף

2 בצלים, קטנים-בינוניים, קצוצים דק

חופן פטרוזיליה, קצוצה דק

¼ כוס שמן

½ כף אבקת מרק עוף

¼ כף מלח

קורט פלפל שחור

¾ כף פפריקה מתוקה

 

לרוטב:

 

½ לימון טרי, סחוט

¼1 כפות גדושות של רסק עגבניות

1 כוס מים

מלח, פלפל

 

אופן ההכנה:

 

1. באמצעות כפית, מרוקנים את ליבת הקישואים. (ניתן לשמור בצד לסלט קישואים קר )

2. מערבבים יחדיו את רכיבי המלית וממלאים את הקישואים

3. מסדרים את הקישואים יפה ומרווח את בסיר רחב, מערבבים בקערה נפרדת את כל רכיבי הרוטב ויוצקים אותו על הקישואים.

4. מביאים לרתיחה ומבשלים עוד חמש דקות.  מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים כשעה לערך (עד שהנוזלים יתאדו).

 



חפשו מתכון נוסף: