שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
מתכון פסטה ברוטב עגבניות PDF הדפסה דוא
מתכונים - פסטה

רכיבים:

 

250 גרם פסטה (מכל סוג המועדף עליכם)

 

לרוטב:


½ כוס שמן זית
4 שיני שום,  פרוסות
1 קופסא עגבניות מרוסקות או 3 עגבניות קצוצות
1 כף זעתר
צרור עלי ריחן,  קצוצים
פלפל אדום חריף, קצוץ (לא חובה)
חופן עלי טימין / אורגנו טריים
3 - 4 עלי מרווה טריים,  קצוצים
קורט סוכר
1 כף סוייה
קורט מלח

 

אופן ההכנה:

 

1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

2. במחבת בינונית מזהיבים עם מעט שמן קנולה את השום הפרוס, מוסיפים את התבלינים ועשבי התיבול ובוחשים במשך דקה.

3. מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומבשלים במשך 5 דקות.




חפשו מתכון נוסף: