שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מכינים שווארמה PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר

שווארמה הודו


רכיבים:

 

700-600 גרם נתחי שווארמה הודו

2 שיני שום

גבעול רוזמרין

מלח ופלפל שחור

3 כפות מיץ לימון

3 כפות שמן זית

400 גרם עגבניות קלופות קצוצות


אופן ההכנה:


1. שוטפים את נתחי ההודו ומייבשים על מגבות נייר.

2.  קוצצים את השום עם מחטי הרוזמרין, מלח ופלפל, מערבבים בקצות האצבעות עם נתחי ההודו, מזליפים מעל את מיץ הלימון, מכסים ביריעת ניילון נצמד ומשהים כשעתיים. הופכים מדי פעם את נתחי ההודו.

3.  מטגנים את נתחי ההודו בשמן חם עד שהם זהובים.

4.  מוסיפים את העגבניות ומבשלים כשעה על אש בינונית-נמוכה.

5.  בקערה קטנה מערבבים את החלמונים עם מיץ הלימון.

6. מערבבים עם הרוטב ומוסיפים את המחמאה.


המלצה: מתאים להגיש עם פסטה או אורז לבן.



חפשו מתכון נוסף: